Днес се очаква да вали на още по-малко места, само

...
Днес се очаква да вали на още по-малко места, само
Коментари Харесай

Валежи на по-малко места днес, температурите ще са между 23° и 28°

Днес се чака да вали на още по-малко места, единствено в Западна България, с по-голяма възможност в планинските региони там. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, а вятърът - слаб, в източните региони и по Черноморието - сдържан, от изток.

В часовете до среднощ на обособени места в Западна България към момента ще има валежи, само че до сутринта облачността и там ще намалее. Минималните температури на следващия ден ще са от 11 до 15 градуса, а оптималните от 23° до 29°. Ще доминира слънчево време и следобедни превалявания ще има единствено на обособени места,отново основно в западните региони на страната. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток.

И в планините ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд тук-там в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток, а оптималните температури в курортите ще бъдат от 13° до 18°.

По Черноморието ще бъде слънчево с оптимални температури от 23° до 25°. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде едва, а температурата на морската вода към този момент е 21°- 22°.

През почивните дни още веднъж на доста места в стараната, с по-малка възможност по Черноморието и в югоизточните региони, ще има превалявания, краткотрайно интензивни, съпроводени от гръмотевици и местни градушки, а температурите едва ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР