Днес се намираме на исторически вододел. Има възможността да продължим

...
Днес се намираме на исторически вододел. Има възможността да продължим
Коментари Харесай

Кирил Петков отхвърли руския ултиматум, предлага Асен Василев за премиер

" Днес се намираме на исторически вододел. Има опцията да продължим смяната за законова страна, която просперира, където публичните средства се харчат за публични потребности или има риска да се върнем обратно към задкулисието, непознатите ползи.

Аз предложих на " Продължаваме промяната " идващият министър-председател на България да се споделя Асен Василев. Човек, на който имам безприкословно доверие, с който започнахме битката един до друг и с който ще я приключим един до друг в един тим. Един тим с него, с всички членове на " Продължаваме промяната ", с всички съдружни сътрудници и всички съидейници. Време е да запретнем ръкави и да си свършим работата до дъно ", сподели Петков.
Премиерът в оставка Кирил Петков съобщи и,че няма да промени решението за изпъждане на 70 съветски дипломати и чиновник и.

" Няма да допуснем непознати дипломати да дават ултиматум на българската страна до 12 часа на обяд ", сподели Петков.
Той уточни, че България е на исторически вододел.

" За 6 месеца би трябвало да бъдат изпълнени най-важните за страната промени. Нека се обединим в името на европейското бъдеще на България.
" Призовавам всички наши съидейници, всички наши съдружни сътрудници, самостоятелни депутати да се обединим в една обща коалиция по тази стратегия и тези задания да бъдат свършени в идващите 6 месеца. Нищо не е по-важно в този момент за България от това. Няма пост или позиция, която да е по-важна. Ето за какво, във вчерашния ден аз предложих на " Продължаваме промяната " идващият министър-председател на България да се споделя Асен Василев ", сподели Кирил Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР