Днес с Валери Симеонов и представители на Обединени патриоти ще

...
Днес с Валери Симеонов и представители на Обединени патриоти ще
Коментари Харесай

Цветанов похвали Ахмед Доган и разкри какво ще прави днес с заедно с Валери Симеонов

Днес с Валери Симеонов и представители на Обединени патриоти ще създадем един полет до Одеса, с което ще покажем какви връзки имаме с Украйна. Аз си приказвам с Валери Симеонов. И през вчерашния ден си приказвах с него. Ще си приказвам и в самолета с него. Това съобщи Цветан Цветанов в ефира на bTV.

" Ние не може да бъдем по всички тематики на едно мнение. Цялата парламентарна група на ГЕРБ е за втори въжен превоз на Банско ", сподели още Цветанов.

По думите му всичките му другари и познати ще са в Банско и Разлог. " И аз ще бъда там. Миналата година не съм карал ски, не знам от кое място имате тази информация. По-миналата година бях там. Някой ви е подвел ", обърна се Цветанов към водещия във връзка изказванията, че е бил предходната година в Банско и е карал ски.

" Трябва да развиваме районите. Да караме ски в Банско и у нас, а не да отиваме в чужбина. Всичко би трябвало да е съгласно европейските наставления ", сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

" Не единствено Ахмед Доган, даже представители на Българска социалистическа партия споделят, че единствено ГЕРБ може да ръководи в България. Те не желаят да бъдат разкривани имената им, с цел да не влизат в спор с ръководството. Това, което сподели Доган е съществено политическо изявление. Няма политическа сделка с Движение за права и свободи. Неговата тирада малко се разграничава от позицията на парламентарната му група. Те обявиха, че ще има избор на съмнение дружно с Българска социалистическа партия. Доган може да ни е политически конкурент, само че е прав. Какво сподели - отиваме на избори " стани, с цел да седна ". Спомняте си аферата " Костинброд ", нали, съобщи още Цветан Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР