Днес руската армия е малко по-различна армия, те се бият

...
Днес руската армия е малко по-различна армия, те се бият
Коментари Харесай

Авдеевка остава основният фокус на Москва. Руската армия - все по...

" Днес съветската войска е малко по-различна войска, те се бият с бройка. Да, те имат съответните положителни оръжия, които употребяват ъпреки това Русия към този момент не е в положение да провежда такава огромна настъпателна интервенция. Днес те интензивно се пробват да правят настъпателни интервенции в Донецко направление. Виждаме 60–80 конфликта там. Но Украйна, след две години война, схваща тъкмо какво би трябвало да се направи и по какъв начин и по какъв начин да й се опълчи ", уточни Подоляк. 

Освен това по-рано западни медии оповестиха, че Русия приготвя ново огромно нахлуване на украинска територия. Но Подоляк споделя, че украинските военни се отнасят умерено към тази информация.

За да унищожи съветските запаси, Украйна се нуждае от ракети с огромен обхват, сподели Подоляк. Също по този начин, съгласно него, съветската войска няма промени в тактиката и тактиката, тъй че Украйна схваща по какъв начин Русия ще работи по-нататък.

" Да, те правят избрани концентрации и събират спомагателни сили. Но във връзка с нашата тактика и тактичност е безусловно ясно какво ще направи Русия. Всичко, което вършат като защитни дейности, нападателни дейности, централизация, къде тъкмо го вършат и така нататък ", коменттира Подоляк.

 

Русия продължава офанзивата си на няколко фронта в Украйна, само че записва незначителни триумфи, показват на собствен ред в отчет от английското разузнаване. Сред тези триумфи са завладяването от съветските войски на село Крахмальное в Харковска област и село Веселое покрай Бахмут.

 

В същото време Украйна се концентрира върху " дейна защита “. Русия води тристранна атака за обграждане на Авдеевка, показват от Лондон.

 

" Украинските контраатаки пречат на съветските войски да напреднат по-нататък в града. Основният маршрут за доставки на украинската войска остава непокътнат и украинските сили стартират местни контраатаки, тъй че евентуално Авдеевка ще остане под украински надзор през идващите седмици “, предвижда английското разузнаване.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР