Днес Русия си позволи недопустима намеса във вътрешните работи на

...
Днес Русия си позволи недопустима намеса във вътрешните работи на
Коментари Харесай

OFFNews ви пита: Как да постъпим с намесата на Русия във вътрешните ни работи? |

Днес Русия си разреши неприемлива интервенция във вътрешните работи на България като изиска военният съюз, в който страната ни членува - НАТО, да изтегли войските си от наша територия.

Исканията на Москва бяха наказани в политически заявления на партии от ръководещото болшинство, по този начин и от опозицията.

" Настояването на Русия за евакуиране на силите на НАТО от България е недопустимо и безпредметно. В страната ни няма непрекъснато основани съюзнически контингенти и бойна техника. Суверенното решение за сходно непрекъснато наличие или краткотрайно разрастване принадлежи на България, в сходство със съюзните ни задължения. Страната ни не приема ултимативни претенции от който и да било. " Това е за желаното от Русия евакуиране на силите на НАТО от България и Румъния. Тя беше изпратена от прессекретариата му.

Външно министерство също излезе с

Войските на НАТО не са непознати войски, а територията на България е територия на НАТО, обявиха от ведомството на Теодора Генчовска.

Пред Народното събрание той съобщи:

" България е суверенна страна и от дълго време сме създали своя избор като член на НАТО и като подобен избираме да работим в съгласуваност с нашите сътрудници и съдружници. Призоваваме Руската федерация да остане ангажирана в градивния разговор за деескалация на напрежението. Както и прецизно да ползва признатите международноправни задължения. "

Какво е вашето мнение във връзка интернационалния скандал, в който страната ни без виновност бе въвлечена? Как да постъпи България? Очакваме Вашите отговори в до 26-и януари. 

България изрично би трябвало да осъди намесата на Москва, само че да не подхваща други дейности, въпреки всичко сме „ братушки “. Изявленията на Москва са опасност за сигурността ни и страната ни би трябвало да изиска разполагане на спомагателни сили на НАТО у нас. Трябва да се съобразим с Русия и силите на НАТО би трябвало да изоставен България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР