Днес румънски съд постанови скандалният инфлуенсър Андрю Тейт и брат

...
Днес румънски съд постанови скандалният инфлуенсър Андрю Тейт и брат
Коментари Харесай

Румънски съд пусна Андрю Тейт под домашен арест

Днес румънски съд постанови скандалният инфлуенсър Андрю Тейт и брат му да бъдат преместени от пандиза под домакински арест, до момента в който са разследвани за хипотетичен трафик на хора и изнасилвания.

36-годишният Тейт и 34-годишният му брат Тристан бяха задържани в края на декември и от този момент се намират в предварителния арест, който предходната седмица още веднъж беше продължен.

Апелативният съд обаче " отхвърли предлагането на прокуратурата за удължение на периода на предварителното задържане " и подреди двамата да бъдат сложени " под домакински арест ", предава БГНЕС.



Братята отхвърлят всички повдигнати против тях обвинявания.

Тейт, някогашен кикбоксьор от британско-американски генезис, който има милиони почитатели в интернет, дружно с по-малкия си брат и две румънки, са разследвани по обвиняване в " основаване на проведена незаконна група, трафик на хора и изнасилвания ".

В рамките на следствието румънската полиция обискира няколко парцела, свързани с братята Тейт и иззе доста от активите им, в това число сбирка от първокласни коли.



В правосъден документ от януари се споделя, че една жена е била " вербувана " от Обединеното кралство, откакто се влюбила в Андрю Тейт, а след това това я довел в Румъния " за полова употреба ".

През 2016 година Тейт взе участие в английското телевизионно риалити шоу " Биг Брадър ", само че е отхвърлен, откакто се появи видео, на което се вижда по какъв начин атакува жена.

След това той се насочи към платформите на обществените медии, с цел да разпространява своите спорни възгледи, преди да бъде неразрешен поради женомразки забележки и слово на омразата.

Тейт беше позволен още веднъж до Туитър, откакто Илон Мъск купи компанията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР