Днес пускат участък от метрото, който ще ползвам всеки ден

...
Днес пускат участък от метрото, който ще ползвам всеки ден
Коментари Харесай

Карабашлиев: Божков напусна страната с помощта на тези, които уж му търсят отговорност

Днес пускат сектор от метрото, който ще употребявам всеки ден на път до редакцията, вместо да пристигам с колата. И съм в действителност щастлив от това. Чета, че прокарването му коствало към 398 млн. евро. И ето тук е най-важното.
Горе-долу с толкоз пари (700 милиона лева) са ощетили България финансовия министър Горанов, лотарийния талант Васил Божков-Черепа и останалите съучастници на тази незаконна комания. Представяме ли си какъв брой километра метро, какъв брой тротоари, какъв брой пътища, какъв брой учебници, заплати, пенсии, детски градини са тези 700 милиона - неплатени в хазната от Божков, показва в обществената мрежа фейсбук.
 Фандъкова за метрото: Реализира се проект, заложен преди 48г. (ВИДЕО) Фандъкова за метрото: Реализира се проект, заложен преди 48г. (ВИДЕО)
" Днес е значим ден за София, тъй като се осъществя проект, заложен преди 48 години – създаване на софийското метро с три линии. До дн...
Нека си и напомним по какъв начин прокуратурата (Гешев) му потърси отговорност - първо сподели по малкия екран, че Божков е на процедура нарушител и ще му потърси отговорност, а когато той отпътува в Дубай, сподели, че.
А обстоятелствата са, че Божков напусна страната благодарение на същата тази незаконна компания, която в този момент гузно се преструва, че му търси отговорност, а даже не желае да го разпита. При изискване, че има процедура, която да разреши това. Повтарям: не желае даже да организира разпит! Защо?
Божков е платил подкупите си, с цел да не заплаща 700 милиона налози -- които са още километри метро, тротоари, пътища, учебници, заплати, пенсии, детски градини и така нататък. и така нататък..
И още има хора, които не са разбрали за какво се стачкува...
 Божков: Де факто не съм бягал Божков: Де факто не съм бягал
Отговорих на най-задаваните от вас въпроси. До тук с предишното. От на следващия ден ще сътворяваме сегашното и бъдещето. „ Българско лято&ldquo...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР