Днес преди обяд все още ще има превалявания от дъжд.

...
Днес преди обяд все още ще има превалявания от дъжд.
Коментари Харесай

Днес преди обяд все още ще има превалявания от дъжд

Днес преди обяд към момента ще има валежи от дъжд. Около пладне преваляванията ще спрат, облачността ще намалее и след обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Повече облаци над Северозападна България. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина ще е сдържан и краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София към 13°.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в утринните часове и с повече слънце след обяд. През деня единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, над 1800-2000 метра – слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра – към 9°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието преди обяд ще е облачно с валежи от дъжд. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие и краткотрайно мощен западен вятър. Максимални температури сред 13° и 17°. Температурата на морската вода е 13-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР