Днес преди обед приключи съдебното следствие по наказателно дело срещу

...
Днес преди обед приключи съдебното следствие по наказателно дело срещу
Коментари Харесай

Изнесоха зловещи подробности за смъртта на Явор от Варна, пребит и изнасилен от приятел!


Днес преди обед завърши правосъдното разследване по наказателно дело против 37-годишният мъж, упрекнат за ликвидиране, както и за дейности на полово задоволство посредством приложимост на мощ по отношение на 35-годишният Явор.

Според обвиняването убийството на 13.02.2018г. е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост.

Днес в правосъдната зала обаче прокурорът по делото оповести фрапиращи детайлности за садизмът, с който е осъществено закононарушението. 

Както към този момент е известно Явор е живял два месеца при Венцислав, откакто майка му умряла и банката лишила ипотекираният му апартамент. Ябълката на раздора се оказало кошче за отпадък, бутнато по нехайство от Явор в кухнята.

Приятелката на Венцислав се ядосала, а когато Венцислав се прибрал сред двамата избухнал скандал поради финансови проблеми и поради наличието на " гостенина ". Заявила, че желае да го напусне. Разяреният хазаин измъкнал Явор от кухнята, където бил настанен, довлякъл го в стаята и почнал да му бие плесници. Задал му въпрос, на който Явор не дал отговор и това го вбесило още повече. Започнал яростно да го постанова с юмруци. Приятелката отишла до магазина, а в същото време пред очите на съседка, Венцислав удрял като озверял приятеля си. Мъжът не викал, издавал единствено скимтящи звуци. Последвал пердах с дървена пръчка. След близо час свиреп побой, насилникът спрял за къса отмора. Според обвинителният акт бил пийнал. Афектирал се още повече след появяването на брата на дамата, с която съжителствал. Накарал Явор да застане на колене и да съблече дрехите си, след което го изнасилил брутално с дървената пръчка. 

След това Явор бил изпъден от жилището, очевидци разказали, че са го видели в безпомощно положение да стои пред блока целият в синини и стенейки.  

Венцислав се тормозил, че доста хора са видели пребитият мъж и се обадил на съседката, която станала очевидец на побоя, че отива да се самоубие.   

Междувременно килърът, който имал връзка и с други дами, се обадил на своя позната. Звучал обезверено, помоли да се видят. При срещата плакал, по-късно се успокоил и даже почнал да флиртува с нейна другарка.

Според обвиняването отиването на посетители имало за цел да сътвори оправдание на Венцислав. Според прокурора по делото по-късно Явор е бил спретнат, а след това още веднъж изнесен на открито, защото облеклата му не били мокри, по тях нямало и тиня.

Тялото на Явор е открито от мъж, който се обадил на тел. 112. Мъжът умрял в колата за спешна помощ. Експертиза на движимостите лица открила, че всички ребра на Явор са натрошени, а част от тях са се забили в белите дробове, заради което в тях е нахлула кръв и мъжът е умрял от двустранен пневмоторакс и кръвоизливна анемия. 

Стана ясно още, че след отнемането на жилището Явор е разполагал с 10 000 лева в банката, част от които са постъпвали при него, получавал е и наследствена пенсия. Това давало съображение да се счита, е Венцислав е приютил Явор да живее при него не от хуманни подбуди, а поради пари.

Психиатричната експертиза открила, че Венцислав е вменяем, само че скалата на лъжата е наднормено повишена при него, че е налице нападателно държание. 

Днес държавното обвиняване изиска най-тежката присъда пожизнен затвор за преднамерено ликвидиране и 7 години за бруталното обезчестяване. 

Очаква се по-късно през днешния ден съдът да се произнесе по отношение на наказването за зверството, осъществено от 37-годишният Венцислав.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР