Днес, по време на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП,

...
Днес, по време на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП,
Коментари Харесай

Гуцанов: Алтернативата на настоящото управление е БСП

 " Днес, по време на съвещанието на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, обсъдихме настоящата конюнктура, в която се намира страната - нашите визии какво би трябвало да се прави, по какъв начин би трябвало да се отреагира във всяка обстановка. Не смятам, че това, което се случва в страната радва болшинството от нашите съграждани. "

Това съобщи членът на ИБ на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред Евроком.

По мотив идните избори в края на март, Гуцанов съобщи: " Когато и да се проведат изборите, ние към този момент сме закъснели за тях, тъй като доста от обстановките щяха да бъдат избегнати, в случай че имаше по-разумно държавно управление.

По мотив най-вероятната дата за осъществяване на изборите, която ще бъде планувана от президента, социалистът акцентира, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не се е месила в работата на президента. " Това е поредна наша политика ", посочи той.

" Считаме, че това ръководство би трябвало да си отиде. Алтернативата на актуалното ръководство виждаме в нашите редици - в тези на Българска социалистическа партия ", безапелационен е Гуцанов. По думите му Българска социалистическа партия е сплотена и подготвена за идните избори, а вътрешнопартийният избор е оказал помощ за този позитивен развой, защото на изборите са излезли да гласоподават над 80 % от членовете на партията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР