Днес по време на поредното заседание по делото срещу прокурорския

...
Днес по време на поредното заседание по делото срещу прокурорския
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов се сбил с в ареста точно преди да го пуснат

Днес по време на следващото съвещание по делото против прокурорския наследник Васил Михайлов стана ясно, че той се е сбил с различен арестуван часове преди да бъде пуснат под домакински арест на 27 октомври предходната година.

През есента медии писаха, че Михайлов се е сбил с Георги Семерджиев - обвиняем за злополуката, при която бяха убити две девойки пред хотел " Хемус " в София. После обаче от Групово дело " Охрана " отхвърлиха.

Днес съдът не почете настояването на Васил Михайлов за домакински арест. Не почете настояването и на трима от пострадалите за компенсации на обща стойност 40 000 лева, съобщи бТВ.

Както и Клуб Z писа, жена от Перник събра храброст и изнесе обстоятелства за серийно принуждение от страна на Васил Михайлов. наследник на зам. окръжния прокурор на града. След следващото му безчинство, в тази ситуация - над почитан състезателен активист в града, стана ясно, че Михайлов тероризира Перник напълно безнаказано. Имаше и видео по какъв начин рита паднал на земята служител на реда.

В съда през днешния ден не се яви нито едно от потърпевшите лица. Делото ще тръгне всъщност на 9 май с разпитите на четирима очевидци.

“Делото се отсрочи, тъй като на днешния стадий бе извършено разпоредително съвещание. На идващото – на 9 май ще стартират с разпити на очевидци ”, каза наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

На въпроса за забележителните осем обвинения на напълно младия мъж, прокурорът сподели:

“Има, да. Знаете ли какво ще ви кажа - когато тръгна досъдебно произвеждане, чак тогава се пуснаха недоволства. Така или другояче влизаме в началната фаза. "

Според юриста и медиите са отговорни, тъй като предизвикали клиента му " да приказва нелепости ”.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР