Днес, по време на първия по рода си Ampere Capital

...
Днес, по време на първия по рода си Ampere Capital
Коментари Харесай

Renault с изцяло ново Twingo. Електрическо, високоефективно и с производство в Европа

Днес, по време на първия по рода си Ampere Capital Market Day, Renault Group разгласи, че след към този момент обявените и предстоящите на пазара през идната и 2025 година напълно нови и 100% електрически Renault 5 и Renault 4, компанията е взела решение да вдъхне нов живот в още една своя легенда- Twingo.

" Това е нашият отговор на проблемите с карбонизацията, качеството на въздуха, електрическата подвижност, реиндустриализацията на Европа ", разяснява по време на събитието Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault Group. " Ние сме уверени в капацитета му да промени играта, тъй като знаем, че имаме страхотни резултати с този тип планове ", показа още де Мео, визирайки пазарните триумфи на Dacia Spring и разгласи, че сега компанията се намира в развой на диалози с OEM сътрудници за шерване на разноските за разработка на новия електрически автомобил.

Както стана ясно малко , новият електрически автомобил на Renault и Ampere ще бъде нападателен за групата във връзка с цената си. Според анонса на френската компания, това ще бъде 100% електрически градски модел, който ще се създава в Европа и ще предложи невиждани досега на пазара параметри във връзка с цена и успеваемост на задвижващата система.

Новото Twingo ще предложи опция за изминаването на 100 километра с минималните 10 kWh, а цената му ще бъде под 20 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР