Днес Отделът за военно сътрудничество към Посолството на САЩ в

...
Днес Отделът за военно сътрудничество към Посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Посолството на САЩ: Официално представихме на българското МО предложениe за сключване на договор за F-16

Днес Отделът за военно съдействие към Посолството на Съединени американски щати в София публично показа на българското Министерство на защитата предложениe за подписване на контракт, съдържащо вероятно съглашение за придобиването от страна на България на осем изтребителя F-16 Block 70, въоръжение и обвързваните с него системи за дълготрайна употреба и поддръжка, както и цялостна подготовка на водачи и спомагателен личен състав.

Това се споделя в публично изказване на посолството на Съединени американски щати в България изпратено до медиите, което публикуваме без редакторска интервенция.

"Посолството на Съединени американски щати употребява опцията да изрази задоволството си от работата на българската делегация от военни и финансови специалисти, които подсигуряваха, че предлагането за подписване на контракт е съобразено в най-голяма степен с условията на Българските военновъздушни сили. Съединените щати чакат завършването на този контракт с държавното управление на България в сходство с българските процедурни условия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР