Днес от 16:00 часа среща на стадион „Ивайло“ си дават

...
Днес от 16:00 часа среща на стадион „Ивайло“ си дават
Коментари Харесай

Етър и Черно море излизат за задължителни три точки

Днес от 16:00 часа среща на стадион „ Ивайло “ си дават отборите на Етър и Черно море. В последния кръг и двата отбора записаха загуби. „ Болярите изгубиха тежко с 0:3 от Левски и напрежението към наставника Росен Кирилов продължава да се усилва с всеки минал дуел. Футболистите на Илиян Илиев пък отстъпиха вкъщи с 0:2 от състава на ЦСКА.

За домакините мачът сигурно ще пропусне Иван Стоянов, само че пък след наказване в отбора се завръща Здравко Илиев. Бъдещето на Росен Кирилов в клуба остава неразбираемо, откакто самият той съобщи след загубата от „ сините “, че всеки треньор си върви с оставката в джоба, тъй като такава е специалността. Етър има единствено една победа в последните пет мача в шампионата и тя е против Дунав.

В редиците на „ моряците “ в срещата няма да вземе да присъединяване контузения Патрик Андраде. Възстановен обаче за срещата е Аристот Ндонгала. Черно море е в поредност от две поредни загуби, с изключение на от ЦСКА в предходния кръг, само че и преди този момент от Локомотив Пловдив. Феновете на отбора обаче твърда изявиха позицията си, че застават зад наставника Илиян Илиев.

В класирането в efbet Лига „ болярите “ заемат 10-ата позиция с актив от 14 точки, до момента в който „ моряците “ са 6-ти с 21.

Битката за наложителните три точки можете да наблюдавате в директно предаване по DEIMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA . За Вас всичко най-интересно от срещата е следим минута по минута в GONG.BG .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР