Днес от 12:30 часа Етър и Черно море ще открият

...
Днес от 12:30 часа Етър и Черно море ще открият
Коментари Харесай

Етър и Черно море откриват 23-ия кръг в Първа лига

Днес от 12:30 часа Етър и Черно море ще открият отсрочения 23-ти кръг в Първа лига. Срещите трябваше да се изиграят при започване на седмицата, само че поради неприятните метеорологични условия в цялата страна и насъбраната снежна покривна, бяха изместени с няколко дни.

 Групата на Черно море за гостуването на Етър
Фенуш и Енчев се завръщат в групата на Черно море

Дани Кики попадна за сефте измежду избраниците на Илиан Илиев

Вторият дял на сезона не е доста сполучлив досега и за двата тима. " Виолетовите " не съумяха да се оправят против Септември, след което позволиха и цялостен поврат от Берое. Черно море пък понесе проваляне от старозагорския отбор, само че по-късно съумя да измъкне точка от ЦСКА на " Армията ".

Етър няма записана победа от декември предходната година, а като посетител за последно са вкусвали триумфа през ноември 2017. Добрата вест за Красимир Балъков е, че в състава му няма кадрови проблеми - всички са в чудесно здраве и не изтърпяват наказване.

 Красимир Балъков: Срещу Черно море чакам единствено победа
Бала преди мача с Черно море: Нямаме други упования, с изключение на победа

" Реалисти сме, възможностите ни са 50:50, само че разчитаме на поддръжката на нашата аудитория "

В групата на Черно море пък се виждат някои промени. Илиан Илиев ще може да разчита на Илиас Хасани, като за първи път в състава попада и Дани Кики, който най-вероятно ще стартира като титуляр.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР