Днес, от 11:00 часа, в градската концертна зала ще се

...
Днес, от 11:00 часа, в градската концертна зала ще се
Коментари Харесай

Вижте какви прояви от Ботевите дни ще има днес във Враца

Днес, от 11:00 часа, в градската концертна зала ще се организира среща-дискусия с режисьора Максим Генчев и екипа на филм "Ботев ".
Програмата, отдадена на 146-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета ще продължи с разкриване на монумент на поп Сава Катрафилов в село Мраморен. Събитието е в 14:00 часа в обитаемото място.
В 15:00 часа, възпитаници ще вземат присъединяване в интерактивната игра "Десет малко известни обстоятелства за Ботев и неговата чета ". Инициативата ще се организира в Регионалния исторически музей.
По традция, в границите на Ботеви дни, най-малките поданици на нашия град впечатляват всички с шествието на мажоретните сформира. Дефилето ще се състои на централния площад в града, от 16:30 часа.
В рамките на деня започва и десетата Национална среща на детски и юношески парламенти в страната, която ще се организира в идващите 3 дни в Младежкия дом.
В 17:30 часа, в село Баница, кметът Калин Каменов ще се срещне с ръководителите на похода и младите Ботеви поклонници.
Кулминация в празничния ден е вечерния концерт на Мери Бойс Бенд, пред постройката на oбщина Враца. Началото е в 19:00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР