Днес от 11.00 часа официално ще се открие първата по

...
Днес от 11.00 часа официално ще се открие първата по
Коментари Харесай

Младежка социална зона откриват в Пловдив

Днес от 11.00 часа публично ще се открие първата по рода си Младежка обществена зона в Пловдив. Тя е построена със средства, събрани от Седмицата на благотворителността 2018 година, проведена от община Пловдив и  дарители с поддръжката на Фондация " Пловдив 2019 ". Нейна съществена цел са младежи в Пловдив, които имат лични обществени хрумвания, да получат подпомагане за тяхното осъществяване в особено основано за задачата пространство.

В Младежкото пространство младежите ще имат опция да работят въодушевено и да се включват в образования,  самостоятелни и групови съвещания, менторство с разнообразни специалисти за планиране и осъществяване на действия в интерес на обществено уязвими групи и/или решение на проблеми в учебната общественост. Младежката обществена зона е място за срещи на младежи и опция за основаване на умения и познания за обмисляне на действия, образуване на акции и начинания в поддръжка на локалната общественост.

Концерт на дует " Ритон “, сценичен театър " Пинокио “, моноспектакъл " Никой не е цялостно 6 “ са част от мероприятията включени в Седмица на благотворителността 2018 година. С приходите от тях - в размер на над 6500,00 лева, са подкрепени ремонтните действия /дограма, шпакловка, боядисване/ за възстановяване положението на пространствата. Пространството за построяването на Младежката обществена зона е предоставено от Община Пловдив и е на повърхност от 200 кв.м. Намира се в някогашния ДДРЛГ Рада Киркович, на ул. " Димитър Цончев ", ет.3, ляво крило.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР