Днес от 11.00 часа на сцената Лятна Естрада“ в Борисовата

...
Днес от 11.00 часа на сцената Лятна Естрада“ в Борисовата
Коментари Харесай

Радев ще открие фестивала на азиатската култура „Цветовете на традициите“


Днес от 11.00 часа на сцената „ Лятна Естрада “ в Борисовата градина президентът ще даде началото на второто издание на фестивала на азиатската просвета „ Цветовете на традициите “. Събитието е проведено по самодейност на Индонезийското посолство в България, дружно с още 12 дипломатически представителства – на Китай, Филипини, Пакистан, Палестина, Виетнам, Република Корея, Саудитска Арабия, Индия, Тайланд, Япония, Монголия и Иран.

Музикални, театрални, кулинарни и танцови осъществявания, работилници, мода, изкуство и още над 50 магнетични прекарвания са част от богатата стратегия на Азиатския фестивал „ Цветовете на традициите ”. Каузата на фестивала са приемните деца и фамилии, с които работи фондация „ За Нашите Деца “. Само през миналата 2017 година фондацията избави 41 деца от живот в самотност и изолираност в институция, и те през днешния ден порастват в приемно семейство, обичани, ценени и имат детството, което всяко дете в България заслужава – нехайно, цветно и изпълнено с обич.

Тазгодишното издание на фестивала ще направи допустимо фондация „ За Нашите Деца “ да провежда спортни и летни лагери, зелено учебно заведение, визити на театрални постановки, арт-ателиета и други действия, които ще насърчат развиването на 17 приемни деца и ще разпрострат капацитета им. Всички гости ще могат да допринесат за идеята като се включат в благотворителна лотария с доста неповторими награди. За да създадем дружно мечтатели, които да дръзнат да трансформират света, тъй че да стане по-приветливо място за всяко дете.

Гостите на екзотичното събитие ще имат неповторимата опция да се допрян до Азиатската просвета. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР