Днес облачността ще продължи да намалява, но в низините и

...
Днес облачността ще продължи да намалява, но в низините и
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето на 21 декември

Днес облачността ще продължи да понижава, само че в низините и котловините ще се задържи мъгливо. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, по-високи по морския бряг.
Югозападният вятър ще се усили, в Източна България ще е сдържан и краткотрайно мощен. Мъглите в множеството региони ще се разсеят, а от запад ще стартира ново нарастване на облачността. Максималните температури ще са от 8-9 в крайните северозападни региони, до 17-18 градуса тук-там в Източна България.
Над Черноморието облачността ще е променлива, с повече слънце преди обяд. Ще духа сдържан, след обяд и мощен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 14-18 градуса. Температура на морската вода е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините облачността ще е променлива, по-често забележителна. След обяд на обособени места едва ще превали. Ще духа мощен, след обяд по откритите елементи и плевел запад-югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 11, на 2000 метра - към 5 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР