Днес Николай Николов, директор на Главна дирекция Пожарна безопасност и

...
Днес Николай Николов, директор на Главна дирекция Пожарна безопасност и
Коментари Харесай

Николай Николов: Разследването за АМ Струма скоро ще е с официални резултати

Днес Николай Николов, шеф на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Министерство на вътрешните работи показа в ефира на bTV, че ще се вижда с момчетата, помогнали на възрастните в горящата постройка в с. Рояк.

Николай Николов ги дефинира като смели мъже, които страхът не ги е направил внимателни. Добър образец, който би трябвало да носим и демонстрираме, добавя още.
Психолози работят с пожарникарите, взели участие в избавителната акция на " Струма "
Психолози работят с пожарникарите, взели участие в избавителните акции при злополуката на автомагистрала " Струма ", при която починаха 45 души,...
Прочети повече
Директорът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " сподели, че следствието за изгорелия рейс на Автомагистрала " Струма " напълно скоро ще има публични резултати. 

Във връзка с родoпските села, наранени от пороите все още е овладяна обстановката и единствено пет обитаеми места нямат ток, а в шест към момента има режим на водата. 

Николай Николов, шеф на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " показа, че 2021 година е била по-спокойна от миналата като 307 човешки живота са били избавени. 

Actualno.com напомня, че за Автомагистрала " Струма " беше изяснено, че автомагистралата при Лот 0 не разполага с Акт 16 - към този момент 14 години. Не е и ясно по кое време ще има Акт 16 за Автомагистрала " Струма ". Това се разбра от някогашният длъжностен министър на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова.

Проблеми с маркировката, която не е довършена, както и с мантинелите, които не са сменени, съгласно новите условия, са някои от записаните проблеми, както и по-високата разрешена скорост на път, който не дава отговор на нея.
Николай Николов: Tова, че Пламен Николов е излъгал за образованието си, не е ли проблем?
" Добре де, а това че Пламен Николов е излъгал за образованието си не е ли проблем? Няма ли и него да предложим да бъде отдръпнат?!? В...
Прочети повече
Относно нещастието в старческия дом в с. Рояк, където починаха 9 души, първичната версия за нередовен бойлер не се удостовери. С информация от с. Рояк, множеството хора в дома са с някаква форма на деменция.

Обитателите на дома в този момент са настанени в село Аспарухово, в локалния общински състезателен комплекс. Възможно е те да останат там до довеждане докрай на ремонта на дома в Рояк, т.е. над месец.

 

 

 
Награди за учениците от с. Рояк, избавили хората от пожара
Министърът на образованието и науката акад. Николай Денков посрещна в постройката на МОН четиримата възпитаници, които избавиха част от обитате...
Прочети повече
 

 

 

 

 
Осъдиха мъжа, разгласил обидни мнения за злополуката на Автомагистрала Струма
34-годишен мъж е наказан за проповядване на ненавист, учредена на македонската националност и на етническата принадлежност към македонския ет...
Прочети повече
 

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР