Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. Вниманието

...
Днес ни очакват множество интригуващи сблъсъци в няколко турнира. Вниманието
Коментари Харесай

Кузманов срещу Кория в Маракеш, Тийм, Азаренка и Бадоса също на корта


Днес ни чакат голям брой завладяващи конфликти в няколко шампионата. Вниманието ще бъде ориентирано най-много към Димитър Кузманов, който стигна до главната скица в Маракеш, само че останалите провеждащи се сега шампионати също ще имат какво да предложат.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.

След като мина през квалификациите в Маракеш, през днешния ден Димитър Кузманов ще се изправи против международния №64 Федерико Кория. Мачът ще е първи посред им и е втори в програмата на корт №2, която стартира в 13:30 ч. със конфликта сред Николас Джари и Андреа Вавасори. Коефициентът за победа на Кузманов е, до момента в който ставката за триумф на аржентинеца е.



Междувременно в Ещорил една от звездите на шампионата – Доминик Тийм, ще опита да прекъсне серията си от пет следващи загуби. Негов конкурент ще е квалификантът Себастиан Офнер (№122), а мачът им е втори в програмата на централния корт, която стартира в 14:00 ч. Коефициентът за триумф на Тийм е, до момента в който възможностите на неговия съотечественик са оценени на.



В Хюстън петият подложен Джей Джей Улф ще се изправи против Джордан Томпсън, а един от локалните любимци – участващият с „ уайлд кард “ Джак Сок, ще стартира присъединяване си против квалификанта Томас Махач.



На WTA 500 шампионата в Чарлстън Паула Бадоса ще открие програмата на централния корт с мач против Маяр Шериф, а в първия дуел от вечерната сесия ще забележим конфликт на „ мейджър “ шампионки сред Виктория Азаренка и Слоун Стивънс.



В Богота поставената под №2 Татяна Мария ще играе с Катрина Скот, а оглавяващата схемата Елиз Мертенс ще се изправи против Мириам Бьорклунд.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР