Днес не е обикновен ден - днес е денят на

...
Днес не е обикновен ден - днес е денят на
Коментари Харесай

Есенното равноденствие днес: как да привлечете щастието, любовта и късмета в живота си

Днес не е елементарен ден - през днешния ден е денят на есенното равноденствие. Това е ден на силата, в който могат да се случат доста забавни и значими неща.

Настъпващото есенно равноденствие е поредният уникален повратен миг, когато можем да се освободим от товара и кармичната обремененост, получени по време на земния ни опит. Това ни дава и невероятната опция да навлезем в новите пространства и сили чисти и необременени, свободни и открити, като одобряваме с наслада и обич новото, което идва.

Привличането на шанса и триумфа през днешния ден ще бъде по-лесно от нормално, само че за задачата ще би трябвало да следвате някои елементарни рекомендации. Денят е още по-благоприятен и поради позицията на Луната по отношение на Венера, която е в Меркурий. Днес несъмнено е най-благоприятният септемврийски ден, тъй че не губете време, а работете за триумфа си!

Ето по какъв начин да привлечете щастието, любовта и шанса в живота си:
 Как да привлечете щастието, любовта и шанса в живота си  Как да привлечете щастието, любовта и шанса в живота си  Как да привлечете щастието, любовта и шанса в живота си  Как да привлечете щастието, любовта и шанса в живота си
Вижте още какво ви чака през есен 2023:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР