Днес Наталия Водянова става на 36 години. Зад гърба си

...
Днес Наталия Водянова става на 36 години. Зад гърба си
Коментари Харесай

"Руската Пепеляшка" или как продавачка на плодове стана най-скъпо платеният модел на света

Днес Наталия Водянова става на 36 години. Зад гърба си има два брака, раждане на пет деца и сполучлива кариера на модел. Но пътят към триумфа на звездата напълно не е бил застлан с рози.

" Руската Пепеляшка " Наталия Водянова има в действителност забавна история. Тя е имала многомилионни контракти с най-известните и сполучливи дизайнери, измежду които Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior. Снимките й са се появявали на кориците на Vogue, ELLE и доста други списания. Но пътят й към славата надалеч не е бил слънчев.

Наталия е родена в Нижни Новгород в доста оскъдно семейство. Майка й нееднократно е признавала, че дъщерята е пособия в фамилията и развъждането на двета си дребни сестрички, едната от които е била с аутизъм.



" Мисля, че Оксана беше вдигната на крайници точно от Наташа. Представете си 6-годишно дете, които по цели дни се грижи за бебета. Аз отидох незабавно да си диря работа и трябваше да оставям бебето си на годинка на 6-годишната му сестра. Тя умееше да изпере пелените, да ги изглади, да свари каша за бебето. За да помогне в допълнение на майка си, Водянова работела и като продавачка на плодове на пазара.

Вече на 15 години Наталия се изнесла от майка си, наемайки квартира със своя другар, а към този момент на 16 попада за първи път в фешън организация. Там е видяна от представител на фешън организация Viva Model Management, който я кани в Париж.

Наталия изобщо не приличала на Пепеляшка, която се трансформира в принцеса. Например след преместването й във Франция, трябвало с нея да се занимава психолог. Той я учил да се усмихва и по какъв начин да се държи освен на подиума, само че и в елементарния живот.

През 2001 година е наречена сензацията на стилния бизнес, написа Cosmopolitan. Жан Пол Готие обръща внимание на изгряващата звезда и я избира да взе участие в негово ревю на Американската седмица на модата.

И по какъв начин може Пепеляшка да остане без принц? Със своя принц, или по-точно лорд, Наталия се среща скоро след преместването си във Франция. Манекенката седяла на маса в ресторант дружно с приятелки и познати. В един миг на прилежащата маса почнали да се карат двама мъже. Единият от тях станал и седнал до Наталия.

Тя отблъснала тогава опитите му да се срещнат, само че въпреки всичко най-после той победил.



През ноември 2001 година Наталия става брачна половинка на лорд Джъстин Портман. От този брак се раждат три деца - синът Лукас Александър, дъщерята Нева и синът Виктор.

Наталия не слизала от кориците на списанията, международно известни марки подписвали контракти с нея за рекордни суми, единият от тях е Calvin Klein и по този начин Наталия става най-скъпо платения модел в историята на марката.

Лордът постоянно съпровождал красивата си брачна половинка по време на пътуванията, децата им постоянно били удовлетворени. На всички им се коствало, че това е красива приказка. Но през 2011 година излиза наяве, че двойката се разделя. По-късно излизат на бял свят скандални разкрития. Оказва се, че с изключение на купата си лордът не е имал нищо друго и Наталия сама издържала фамилията. Разводът им протича грозно. Лордът желае 10 млн. $ от Наталия, с цел да й даде право да отглежда децата си. Става ясно и друго - че той дълги години се бори с алкохолизма.

Слуховете, че майката на три деца е изневерявала, потеглят още от 2009 година, само че те не се удостоверяват. И въпреки всичко, когато за развода единствено се приказва в британските коридори, се появява информацията, че Водянова се е събрала с съветския режисьор Андрей Болтенко.



Оказва се, че романът им продължава от 2006 година. Както пишат медиите, поради Водянова режисьорът се разделя с красивата актриса Марина Александрова.

Неочаквано за всички през август 2011 година се оказва, че избраникът на Водянова напълно не е режисьорът, а генералният шеф на Berluti, Антоан Арно. Папараците снимат двойката, която без никакво терзание почива дружно с децата си.
Оказва се, че Арно вижда Водянова още през 2008 година, когато е началник в направление връзки на Louis Vuitton. Двамата постоянно се засичали по работа, водели всемирски беседи на разнообразни мероприятия. Но Антоан се взема решение на първа крачка едвам, когато схваща за развода на Водянова.

Те се решили на среща, която не могла да се състои няколко месеца. Накрая се срещат - в квартирата му в Париж. След това той й идва на посетители в Лондон. Двамата поддържали по този начин връзки, прелитайки над страните, до момента в който той не й предложил да се реалокира при него. Да, с децата.



През май 2014 година им се ражда първото общо дете - синът Максим, а след две години се появява и Роман. Независимо от това, че живеят доста години, не бързат да узаконят връзките си. Наталия непрестанно опровергава слуховете за годеж и твърди, че не желае просто ей по този начин да се разписва, само че и няма време за някаква супер обилна женитба.

През 2015 година сестрата на Наталия - Оксана се оказва забъркана в много грозна история. Заедно с детегледачката си тя влезнала в кафе, с цел да пие вода, само че трябвало да излязат, по този начин и не дочаквайки поръчката си. Както излиза наяве тогава, притежателят на заведението ги кара да изоставен. Работниците на кафенето декларирали, че Оксана демонстрирала несъответстващо държание - седнала на пода и не желала да стане.

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР