Днес над по-голямата част от страната ще е слънчево. От

...
Днес над по-голямата част от страната ще е слънчево. От
Коментари Харесай

Остава слънчево и топло, само на запад ще се заоблачи, но без валежи


Днес над по-голямата част от страната ще е слънчево. От запад облачността, най-вече междинна и висока, ще се усилва. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад и с него ще продължи да прониква студен въздух. Максималните температури ще са от 25-27 градуса тук-там в Северозападна България до 32-34 в източните региони от страната, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е към междинното за месец септември.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, по високите и открити елементи от юг-югозапад. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 14.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове ще има ниска слоеста облачност, само че бързо ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 28 и 31 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е към 27 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР