Днес на посещение в зимната столица на България - Банско

...
Днес на посещение в зимната столица на България - Банско
Коментари Харесай

Бисер Петков откри социална кухня в Банско

Днес на посещаване в зимната столица на България - Банско беше министърът на труда и обществената политика Бисер Петков. Той, дружно с кмета на общината Георги Икономов, откриха Социална кухня към Домашния патронаж в града. Кметът Икономов благодари за поддръжката, която получава от общественото министерство. Петков, от своята страна, даде висока оценка на Банско и разгласи града за пример на взаимоотношение сред централна и локална власт. Той даде за образец дневния център " Здраве " и предпазени жилища, като поздрави кмета за изискванията, които са основани, с цел да могат потребителите да живеят добре, да се социализират и даже да мечтаят за бъдещето.
Бисер Петков поздрави общинската администрация за броя на обществените услуги, които се оферират на територията й - 17 на брой, както поздрави Икономов, че продължава да работи в полза на жителите.
Новата обществена кухня бе построена посредством стратегия " Красива България ", като за санирането и построяването на покрива бе усвоена сума на стойност повече от 200 хиляди лева, а оборудването й е обезпечено със взаимно финансиране сред министерството и община Банско.
От Банско посрещнаха Петков с питка с мед и сол и под бурните овации на поданици, посетители на града и личен състав на обществената услуга, кухнята беше открита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР