Днес на официална церемония в Централния военен клуб управителят на

...
Днес на официална церемония в Централния военен клуб управителят на
Коментари Харесай

"БДЖ – Пътнически превози" ЕООД получи почетен приз "Добродетел на 2017 г"

Днес на публична гала в Централния боен клуб шефът на „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД Пламен Пешаров получи приз „ Добродетел на 2017 г ".

Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ. Събитието се провежда за втора поредна година от Националното съдружие на сираците в България (НССБ). Отличията се дават на организации, компании и общественици, които са подкрепили разнообразни обществени начинания на Сдружението, в интерес на деца, лишени от родителска грижа и деца в неравностойно обществено състояние.

Почетният приз „ Добродетел на 2017 г.” беше връчен на сдружението „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД от ръководителят на НССБ Слави Михайлов в символ на благодарност за оказаната дейна поддръжка от националния железопътен транспортьор във връзка самодейностите на Сдружението. Слави Михайлов благодари на БДЖ за опцията през годините децата да пътуват гратис с трен из страната, което им дава нови персонални страсти и прекарвания.

През 2017 година сдружението още веднъж оказа подпомагане на Националното съдружие на сираците в България, като обезпечи транспорта на деца от разнообразни обществени институции. Националният железопътен транспортьор постоянно е подкрепял самодейностите за обществена акомодация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни жители на нашето общество, както и правото им на първокласен и заслужен живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР