Днес Меркурий е в съвпад с Марс в знак Дева.

...
Днес Меркурий е в съвпад с Марс в знак Дева.
Коментари Харесай

Днес бъдете по-сдържани

Днес Меркурий е в съвпад с Марс в символ Дева. Това ни прави по-изнервени, разконценрирани, раздразнителни и нападателни. Склонност към недомислени дейности, неуместна рецензия, провокативно държание. Недопустими са всевъзможни договаряния, а в общуването би трябвало да бъдем по-сдържани.

Луната влиза в символ Лъв в 04:10ч и по време на пътешествието й през този знак множеството каузи се удават с лекост. Така както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява величествен. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Не се лишавайте от дребните наслади в живота. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Благоприятно време и за търговски интервенции. Обаче в този ден е уязвимо сърцето и затова не е целесъобразно да се пие алкохол и пушат цигари. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите.

26 лунен ден стартира в 02:40ч и продължава до 03:46ч на идващия ден - ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към вас е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може да “затънете в блатото” или нещата да ви се осъществят на назад. Много сила в този ден отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете. 26-ти лунен ден се смята за един от сериозните. При разногласия не се стига до положителни резултати.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на друг жанр провокации и съблазни. Необходимо е да запазите успокоение и самоограничение. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни би трябвало да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.
За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Красота и здраве – 26 лунен ден се смята за един от най-опасните дни за здравето. Денят е обвързван с обмяната на веществата. Благоприятно време за изцяло филтриране на организма и водни процедури. Този ден подхожда за „ лечението на мълчанието” по съвет на източните учители. Става за унищожаване на брадавици, за опъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР