Днес Mercedes-Maybach представи първото в историята си изцяло електрическо пазарно

...
Днес Mercedes-Maybach представи първото в историята си изцяло електрическо пазарно
Коментари Харесай

EQS SUV: Първото електрическо предложение на Mercedes-Maybach

Днес Mercedes-Maybach показа първото в историята си напълно електрическо пазарно предложение- EQS SUV.

Луксозният 100% електрически SUV модел е изпълнен със задвижваща система с мощ от мощ от 658 конски сили и въртящ миг от 950 Нм. Според първичната информация на компанията, електрическият автомобил ще бъде в положение да предложи свободен пробег от до 600 километра, а презареждането на интегрираната батерия ще бъде опция с потенциал от 200 kW, като ще може да бъде генериран заряд от 10 до 80% за 31 минути.

EQS SUV, който общоприетоо идва със система за задвижване на четирите колела 4MATIC, ще предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 210 км/ч.



" Клиентите на Mercedes-Maybach чакат изключителното и ние се целим да надхвърлим техните упования ", разяснява Ола Калениус, ръководител на управителния ръб на Mercedes-Benz Group AG. " Mercedes‑Maybach EQS SUV сплотява нашата упоритост да водим в дигитализацията и електрификацията с нашия фокус върху първокласния сегмент. Първият напълно електромобил на Mercedes‑Maybach добавя най-хубавите технологии на Mercedes‑Benz с спомагателен комфорт и самостоятелни елементи, които са налични единствено от Mercedes‑Maybach ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР