Днес, между главен инспектор Красимир Уруджолов – н-к на 01

...
Днес, между главен инспектор Красимир Уруджолов – н-к на 01
Коментари Харесай

ОДМВР-Благоевград и Община Благоевград със съвместни мерки срещу вандалските прояви

Днес, сред основен контрольор Красимир Уруджолов – н-к на 01 РУ-Благоевград, основен контрольор Васил Петров – н-к на 02 РУ-Благоевград, както и основен контрольор Антон Ковачев и старши специалист Елена Миразчийска от Звено „ Инспекторат “ в Община Благоевград бе извършена поредна от регулярните срещи по отношение на вандалските прояви в регионалния център.

След разискване на вероятните взаимни дейности за решение на казуса бе взето решение за засилени полицейски инспекции в тъмната част на денонощието, като при нужда сред органите на реда и патрулиращите общински чиновници ще се реализира неотложно взаимоотношение за запазване на общинското имущество и определяне на лица, извършващи вандалски дейности. За спокойствието на жителите и гостите на града и положителния публичен ред в парковете и градските градинки ще се реализират обходи от пеши патрул с полицейско куче. При установени вандалски прояви против причинителите ще бъдат подхванати съответните административни или наказателни ограничения.

От началото на годината досега, от полицейски чиновници на 01 и 02 РУ-Благоевград са открити 13 лица, направили вандалски дейности, а през миналата нощ в опит да осъществят кражба на порти, платна, каси за порти и други движимости от аквапарка в града са арестувани двама мъже.

ОДМВР-Благоевград приканва жителите при видяни нарушавания на публичния ред и вандалски прояви да алармират неотложно на тел.112.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР