Днес Луната е в знак Риби от 00:57ч. Повишава се

...
Днес Луната е в знак Риби от 00:57ч. Повишава се
Коментари Харесай

Астросъветът днес:Приемете любовта, където и да ви застигне страстта

Днес Луната е в символ Риби от 00:57ч. Повишава се вашата сензитивност, съчувствие и екстрасензорни качества, способността към самоизразяване и интуицията.

Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат прекомерно засилени, сърцето прекомерно намерено. Лесно се вземат непознатите усеща за лични. Хората са прочувствено нестабилни. Краката са чувствителни, тъй че обърнете внимание на обувките, които носите. Те би трябвало да са оптимално комфортни.

17-ти лунен ден (продължава до 21:06ч) Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. На хората привикнали непрекъснато да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената веднъж в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден. В този ден забравете всичко, което са ви учили родителите и в учебно заведение. Не правете това, което не ви харесва, само че би трябвало. Въобще забравете през днешния ден думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички каузи и грижите. Спомнете си, че имате усеща. Погледнете и към отсрещния пол. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич, пристрастеност и увлечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство просто по този начин и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към дамата, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса. Приемете любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Няма потребност да сдържате в това денонощие своите еротични мечти.
Пострижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.
Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР