Днес Левски излиза срещу Апоел Беер Шева в мач от

...
Днес Левски излиза срещу Апоел Беер Шева в мач от
Коментари Харесай

Нестихващи скандали в Апоел Беер Шева - Костов обяви към какво Левски трябва да се приспособи

Днес Левски излиза против Апоел Беер Шева в мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Срещата стартира в 20:30 часа и може да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим мача онлайн.

Наставникът на българския отбор Николай Костов ще бъде лишен от услугите на двама от главните си бранители в лицето на Кристиан Димитров и Жереми Петрис. Защитниците лекуват разнообразни контузии и не могат да бъдат разполагаем на своя ментор.

В Беер Шева Левски го чакат температури над 30 градуса, съпроводени от сериозна влага и мириз на необитаем пясък.

" Трябва да се пригодим към самия стадион, публиката, атмосферата, игралното поле и топката ", съобщи пред DIEMA SPORT треньорът на българския тим Николай Костов.

В лагера на домакините пък напрежението взе връх, като в навечерието на дуела двама от футболистите на израелците се сбиха, като единият даже бе отхвърлен от състава.

Проблемите за домакините не стопират дотук. Напрежението в тима витае още преди тази преживелица поради слабите резултати, тежката загуба с 1:6 от Макаби Тел Авив, разпродажбата на най-хубавите играчи и високите цени на билетите. Именно заради тази причина се чака стадионът да не се изпълни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР