Днес и ще бъдат зададени въпроси какви са запасите, очаква

...
Днес и ще бъдат зададени въпроси какви са запасите, очаква
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Не можем да се откажем от руските горива от днес за утре

Днес и ще бъдат заложени въпроси какви са запасите, чака ли се дефицит на пазара и какво се чака в идващите седмици като цени на горивата, изясни той.

„ Зависимостта на България и на редица страни от района е огромна. Диверсификацията, която се стремим да реализираме от десетилетия, не съумяваме да я реализираме. Отново се чакат бързи, краткосрочни “, разяснява Радослав Рибарски.

, акцентира той.

, увери ръководителят на енергийната комисия.

Стига да не се покачва внезапно търсенето и, добави Радослав Рибарски.

Той обърна внимание върху повсеместното запасяване с горива в Европа, което води до внезапното повишаване на цените и изрази вяра „ “.

Рибарски дефинира вероятно като „ “.

„. Ограничени са освобождаванията на количества природен газ от „ Чирен “. При потребност се употребяват наличните количества от тръбите. Нагнетяването като развой би трябвало да стартира след средата или към края на март. Газ, който идва по договорите, подписани с Русия “, уточни още Радослав Рибарски в предаването „ Преди всички “.

Относно обезщетенията за бизнеса той означи, че през втората половина на март те ще бъдат разисквани:

„ Компенсациите, които работят все още и цените към края на февруари не доближиха тавана от 250 лв.. Последната седмица цените внезапно се повишават. Таванът може би този месец - от 250 лв. - ще бъде доближат и ще разискваме и тази тематика –. и на нас това ни е известно. “
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР