Днес г-н Гешев кандидатства да бъде г-н Цацаров. Вижда се

...
Днес г-н Гешев кандидатства да бъде г-н Цацаров. Вижда се
Коментари Харесай

Зинаида Златанова: Недостойно! Някой кандидаства да е Цацаров!

Днес господин Гешев кандидатства да бъде господин Цацаров. Вижда се доколко институциите са разрушени - някой желае да е Цацаров, някой кандидатства да е Бойко Борисов, някой кандидаства не да е кмет, а да е Йорданка Фандъкова Това са недойстойни неща. Това съобщи някогашният правосъден министър Зинаида Златанова.
Проведената правосъдна промяна в този момент дава тези неприятни плодове. Текстовете в законите се пишат на коляно от хора, които не са наясно с съществени правила на правото, добави Златанова пред bTV.

Имаме редици нерешени въпроси – да вземем за пример за отговорността на основния прокурор, която Европейски Съюз сложи неведнъж като неуреден.Президентът също зае почтена позиция и беше добре да се вслушаме в причините му. Не е изключено да се стигне до конституционни промени. Президентът извънредно умно не разиска персоналните качества на Иван Гешев. Той приказва извънредно институционално за самата процедура, посочи Златанова.

Всичко е толкоз изродено. Съдебните институции би трябвало да има доверието на българските жители, а не на Бойко Борисов. Трудното за Гешев стартира занапред. Пожелавам му да излезе от този мандат с чест. Всеки ден ще би трябвало да се потвърждава пред обществото, сподели още някогашният правосъден министър.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР