Днес е вторият полуфинал на Евровизия. Днес е и големият

...
Днес е вторият полуфинал на Евровизия. Днес е и големият
Коментари Харесай

Тази вечер по БНТ: Виктория излиза на сцената на Евровизия

Днес е вторият полуфинал на " Евровизия ". Днес е и огромният ден за България. Виктория ще се качи на сцената, с цел да се бори за край със своята нежна ария - " Growing up is getting old " ".

16 страни ще премерят своите музикални сили на огромната сцена довечера, като един от любимците е и българският предствител Виктория. За това приказва огромният интерес на задграничните медии към Виктория и всички хора, които са тук в залата, желаят да се снимат, да беседват с нея.

Снощи на финала на журито тя извърши своята ария по един ослепителен метод. Така че несъмнено чакаме да получи и доста точки от националните журита на другите страни, само че това образува единствено половината от вота. Другата половина идва от феновете. Именно довечера на втория полуфинал.

От България за жалост няма по какъв начин да подкрепите Виктория, само че това могат да създадат всички наши сънародници зад граница. Единственото изискване е да гледат локалните малките екрани и да гласоподават на теелфонните номера, които са изписани на техните екрани.

Иначе Европа, светът като цяло стартират да се връщат към своя нормален темп. " Евровизия " е доказателство. След тази извънредно тежка година, която преживяхме всички, " Евровизия " я има и я има по-бляскава отвсякога. Въпреки рестриктивните мерки, макар рестрикциите хората тук усещат тази голяма сила. Това споделят и изпълнителите. Много значимо за тях е, че тази година на " Евровизия " в последна сметка беше позволена и аудитория - към 3 000-3500 души са вътре в залата, с цел да поддържат своите музикални идоли.

" Много е хубаво - аз чаках да е доста по-затворено цялото нещо, а в действителност рестрикциите са доста огромни и всички доста се пазим, само че въпреки всичко има го това огромното въодушевление - Евровизионно, което мислех, че няма да е по-този метод като минали години, само че въпреки всичко уредниците се оправят в действителност ужасно и съумяват да ни пресъздадат в действителност хубави страсти и съм доста признателна въобще, че това цялото нещо се случва ", показа Виктория.



" Притеснение нямам, по-скоро доста се вълнувам, тъй като за първи път от толкоз доста време ще пея пред жива аудитория. И другото, което е - не съм пяла на толкоз голяма сцена в никакъв случай, както и пред толкоз доста хора, тъй че вълнението е голямо и нямам в действителност самообладание и се надявам всичко да мине както би трябвало ", сподели още младата изпълнителка.



" Бих призовала българите в чужбина да гласоподават и да ме поддържат и както мен, и България, тъй като когато се сплотяваме всички дружно, сме доста по-силни като нация. И тези, които не могат да гласоподават, да ми изпращат позитивната си сила, с цел да мога да се оправя с тази нелека задача и голяма отговорност ", прикани Виктория.

Гледайте втория полуфинал на " Евровизия " с присъединяване на Виктория довечера по БНТ1 от 22.00ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР