Днес е време, в което тези идеи, за които се

...
Днес е време, в което тези идеи, за които се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: За няколко месеца направихме това, за което се борихме десет години

Днес е време, в което тези хрумвания, за които се борихме години наред, стават действителност. Днес ви поисквам със самочувствие да отидете при вашите връстници и да им кажете, че младежката политика към този момент е реалност. Защото единствено за няколко месеца реализирахме това, за което се борихме 10 години в съпротива.

Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова по време на VІ-тата отчетно-изборна конференция на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия.

" Увеличи се майчинството, усилиха се детските надбавки за развъждане на дете през втората година, най-сетне фантазията ни за безвъзмездни детски градини и ясли е реалност. Правителството отпусна в допълнение финансиране за учебни рейсове в отдалечените и дребните обитаеми места, с цел да може всяко дете да има достъп до обучение, усилиха се стипендиите за надарени деца. Борим демографската рецесия с действителни ограничения за младите и децата ", съобщи Нинова, представена от пресцентъра на левицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР