Днес е по-трудно от всякога да си подберем диета, с

...
Днес е по-трудно от всякога да си подберем диета, с
Коментари Харесай

Диетолози никога не консумират тези храни

Днес е по-трудно от всеки път да си подберем диета, с която да отслабнем или просто да поддържаме здравословен метод на живот. Те са толкоз доста, а версиите коя е потребна и коя е нездравословна ни заливат непрестанно.

Диетолозите са хората, които най-вече могат да ни оказват помощ при избора ни. Но кои са храните, които самите те не биха си купили за себе си и фамилиите си? Вижте в канала във vbox7:

Някои типове ориз

Тук става въпрос на първо място за белия, само че има и други типове ориз, които имат висок гликемичен показател и биха довели до повишаване на телесното тегло. Ако въпреки всичко държите на този източник на въглехидрати, по-добре се насочете към кафявия или черен ориз.
               

A post shared by (@chinesefoodobsession) on Dec 4, 2019 at 10:19am PST

Сосове

Въпреки че си слагаме извънредно малко количество кетчуп, барбекю сос или горчица, по-добре е да не го вършим. Всички те съдържат добавена захар, която е спънка при отслабването, а и при всеки здравословен режим.
               

A post shared by (@crazeecat15) on Dec 6, 2019 at 2:32am PST

Сушените плодове

Уви, сушените плодове не са просто сушени плодове. Те се обработват със серен диоксид. Забелязвали ли сте, че насекомите не демонстрират интерес към сушените плодове? Има за какво! Сред техниките за обработката им се употребяват газови или бензинови пещи, ускоряващи процеса на съхнене.-->
               

A post shared by (@glassofwineforme) on Oct 27, 2019 at 5:49am PDT

Грозде

Причината диетолозите да заобикалят гроздето е, че този плод си е напряко бонбон от природата - апетитен е, само че съдържа ужасно доста захар. А никой не яде просто едно зрънце.
               

A post shared by (@yuina615) on Nov 8, 2019 at 12:41am PST

Неправилно сготвена риба

Рибата е безценен артикул и съдържа извънредно значими Омега-3 мастни киселини. Но цялата ѝ полза се " изпарява " при неправилното ѝ подготвяне. Единствените верни способи за готвене на риба, пазещи потребните ѝ свойства, са варенето и печенето.
               

A post shared by (@top_london_restaurants) on Dec 4, 2019 at 7:36am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР