Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да

...
Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да
Коментари Харесай

Питат Цецо за апартаментите, а той: Днес е хубав слънчев ден

”Днес е прекрасен ден, безоблачен, имаме регистрация, не желая да разясня жилища. Тук има доста младежи. ” Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос на публицисти за абсурда с жилищата му. Той се направи на „ ударен “ по тематиката и потегли да изяснява по какъв начин трябвало да се чуе гласът на партията преди евроизборите. Подмина и въпросите за абсурда с шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев.
" Защо ме питате за Пламен Георгиев, за какво не ме питате за Лозан Панов ", отговори Цветанов на въпросите на публицисти.

След като партията му се записва първа за евроизборите в ЦИК Цветанов заложи на типичен опорни точки. Тръгна да изяснява по какъв начин офанзивите били политически и че политиците би трябвало да бъдат положителни в идната акция за евроизборите. Той видя провокация и борба поради изборите със случая „ Апартаментгейт” и го съпостави със случая с бюлетините в Костинброд

" Ние ще се представим по най-хубавия метод в тази предизборна акция. Нашата листа е най-добраната, най-знаещата ", съобщи Цветанов.

Очевидно е, че ГЕРБ ще се опитат да потушат абсурда като заобикалят тематиката.

Приемането на документи от парии и обединения в ЦИК стартира в 09:00 часа тази заран. По традиция членове на младежката организация на партията висят от съвсем седмица пред ЦИК, с цел да пазят ред. Цветанов изясни и този път дълбокият смисъл на тази самодейност.

При регистрацията ръководителят на националния избирателен щаб Цветан Цветанов беше съпроводен от водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов, зам.-външния министър Георг Георгиев и представители на младежката организация на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР