Днес е Големият ден в родния футбол, след като Конгресът

...
Днес е Големият ден в родния футбол, след като Конгресът
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Конгресът започна, делегатите още не са преброени

Днес е Големият ден в родния футбол, откакто Конгресът на БФС ще дефинира новият президент на централата. Събитието в конгресната зала на НДК стартира в 10:00ч., а Gong.bg ще наблюдава всичко забавно към него.

Шестима са претендентите за президентския пост на Българския футболен съюз. Това са актуалният подобен Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

Екип на Gong.bg е на мястото на събитието и ще отрази с текст и богато видеосъдържание всичко, което ще се случи на изключителния конгрес.

Точно 508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще дефинират спечелилия. От актуалното управление признаха, че Конгресът ще коства 400 хиляди лв., а сумата е по-висока поради противоепидемичните ограничения.

Европейската футболна централа пък изпраща сръбския пратеник Горан Лакович да следи какво се случва на място. Той е началник на дирекция "Национални федерации " към европейската централа. ФИФА също би трябвало да има собствен делегат на събитието.

10:49 - Делегатите към момента не са преброени

10:40 -

10:03 -

09:42 -

09:34 -

09:29 -

09:21 -

09:15 -

09:03 -

09:00 - Димитър Бербатов и екипът му се събраха пред НДК

08:24 - Първите делегати към този момент влизат в НДК, с цел да се записват за идния Конгрес.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР