Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова“,

...
Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова“,
Коментари Харесай

Навръх Архангелова Задушница бащата на брутално убитата Виктория написа нещо сърцераздирателно - разбра се, че посмъртно...

„ Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова “, това написа преди дни бащата на брутално убитата русенска журналистка Виктория Маринова.

„ Нека в този ден да подкрепим тази петиция за интернационално следствие на убийството на Виктория Маринова която набра над 62 000 подписа. Нека ги създадем 100 000 за Европейска комисия!!! “, прикани татко й Георги Маринов, написа Блиц.
 



Освен това той показа и картичка, която убитата му щерка получила за рождения й ден, който бил на 19 септември.



Под картичката обаче има значимо обръщение, което е написано от предаването „ Детектор “, което Виктория съумя да води единствено един път, тъй като след първото му лъчение бе брутално убита от Северин Красимиров.

„ Съюзът на българските публицисти със свое решение ще удостои посмъртно Виктория Маринова с приз за изявена гражданска позиция на гала по връчването на годишните си награди, този петък, 09.11.18 година от 18 ч. 

Дори и да не беше публицист по специалност, Вики беше подобен по предопределение и сърце и сигурно това самопризнание е справедливо, без умишлено да е търсено. 

Снимката на детското самопризнание и любов от своя страна е не по-малко вълнуваща (това е една от последните й благотворителни инициативи) и е удостоверение за голямото й сърце, късчета от което ще носим стотици, а даже хиляди хора, които я познавахме! 
#VikiLivesInUsForever “.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР