Днес дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол

...
Днес дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол
Коментари Харесай

Николета, Биляна Дол и Ники Михайлов с умилителни ЧРД честитки към дъщерята на Лозанова – Никол!

Днес дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол Божинова, става на 7 годинки. Малката хубавица получи безчет честитки в нета, както от най-близките си, по този начин и от почитатели, познати и другари, видя HotArena.

Първа се разписа актуалната възлюбена на футболиста Валери Божинов – Биляна Дол . Тя пусна на Инстаграм стори общо фото със спортиста и щерка му, на което дребната Никол е лепнала една целувка по бузата на вуйна си Биби, а към фрагмента е добавено посланието: „ Принцесо, цветущ рожден ден! “.

След това последва и честитка от Николета към нейната рожба, а в обявата си Лозанова не пести думите си: „ Често пъти близките ме питат, по какъв начин съумявам с лекост да пиша своята житейска приказка толкоз вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години виждам живота през очите на Никол, хиля се с нейния смях, рева с нейните сълзи! Тя ме научи да не се опасявам “от тъмното ” и да се веселя на “дъгата след бурята ”! Обичам те, мое всичко и ти давам обещание да превърнем приказката “Никол в страната на чудесата ” в обичана класика! “.

Ни Ло пусна и два фрагмента – на Никол и на себе си, на които двечките са подготвени да отпразнуват празника, пременени в сходни тоалети на Dolce & Gabbana.

Половинката на Николета също не пропусна да драсне „ Честит рожден ден, принцесо! Обичам те “. Подобно на Биляна, той също пусна общо фото с Никол на стори в Инстаграм. На фрагмента двамата са легнали един до различен и се плезят на снимащия ги обектив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР