Днес Дарик радио изатвърди изпратената вече покана към Ваня Григорова

...
Днес Дарик радио изатвърди изпратената вече покана към Ваня Григорова
Коментари Харесай

СБЛЪСЪК НА ЛИЧНОСТИ: Гледайте тук

Днес Дарик радио изатвърди изпратената към този момент покана към Ваня Григорова и Васил Терзиев за спор “СБЛЪСЪК НА ЛИЧНОСТИ ”.Григорова обаче отхвърли присъединяване в дебата.Васил Терзиев се яви в студиото на Дарик.

" Считам, че конфликтът на хрумвания за ръководството на София трябваше да се случи в публичните медии. До последния миг господин Терзиев трансформира своето предпочитание за формат на дебата. За мен това държание е неточно и недопустимо ", се споделя в писмо, изпратено от Ваня Григорова до Дарик радио.

" Аз направих моето послание по-рано през днешния ден. Не съм бягал от спор, направихме шест, три от които с нея. Няма тематики, за които да не съм податлив да приказвам и от които да тичам. Щях да се веселя дебатът да се състои тук ", сподели от своя страна Васил Терзиев пред Константин Вълков.

Припомняме, че претендентът на „ Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) ” Васил Терзиев и Ваня Григорова от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” отиват на балотаж в София. Това демонстрират данните на ЦИК при обработени 100% от протоколите.

За Терзиев са дали своят вот 119121 души, с което той събира 31.80% от поддръжката на гласоподавателите. Зад номинацията на Григорова са застанали 80875 гласоподаватели, или 21.59%от отишлите до урните.

Вторият тур на изборите за кмет ще се организира в неделя – 5 ноември.

Двамата, които ще се изправят един против различен на балотажа вСофия - претендентите на " Продължаваме промяната-Демократична България " Васил Терзиев и издигнатата от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова. За Терзиев са дали своят вот 31,82% от столичани или 118 138 души, а за Григорова - 21,58% или 80 132 души. Почти 14 000 души по-малко са решили да се доверят на претендента на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, който получава 17,84 %.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР