Днес Бойко Борисов получи оставките на трима министри от кабинета

...
Днес Бойко Борисов получи оставките на трима министри от кабинета
Коментари Харесай

Красимир Янков: Обществото очаква повече от три оставки

Днес Бойко Борисов получи оставките на трима министри от кабинета си. В изказването на двама от тях чухме, че това било вдишване на политическа отговорност и че по този начин постъпвали в ГЕРБ.

Това написа на персоналната си страница във Facebook депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков във връзка подадените оставки от министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски. Ето какво още написа той:

"Не, господа, това е избавителна реакция на повишената социална нетърпимост към некъдърното Ви ръководство, с цел да оцелее ГЕРБ във властта. Боико Борисов прави вероятното, с цел да резервира поста си, тъй като номера с следващо връщане след избори става все по-абсурден. Относно министър Радев, за неговото престояване в Министерство на вътрешните работи и за вредите, които нанесе на системата, подаването оставката не е съответно! Тои просто трябваше да бъде уволнен! Отдавна!

Направих всичко допустимо посредством механизмите на парламентарния надзор да стане публично притежание цялата несръчност, с която се правеха какви ли не опити и липса на управнически потенциал на политическото управление и персонално на министър Радев. Този човек изпълняваше задача за основаване на условия за приватизиране на деиности на Министерство на вътрешните работи, като върхът на всичко е възлагането да се изготви управническата тактика и преструктуриране на ведомството на организации отвън системата. Боико Борисов знае всичко това! Знае, че вместо през днешния ден да му желае оставката, от дълго време трябваше да го уволни, само че не го правеше, тъй като протичащото се в Министерство на вътрешните работи е по негови инструкции. Както нееднократно е заявявал, персонално “наблюдава системата”.

Сега чакам да видя кого ще сложи на овакантеното място. Може метеоролог, най-малко да се ориентира накъде духа вятърът. А вятърът на смяната скоро ще издуха всички политици на прехода, схемите и далаверите ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР