Днес бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев ще даде извънредна

...
Днес бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев ще даде извънредна
Коментари Харесай

Любослав Пенев, ако ще говори за ЦСКА, да сподели и за тези неща...

Днес някогашният треньор на ЦСКА Любослав Пенев ще даде изключителна конференция. Тя стартира от 15:30 часа на обичаното му място - комплекс " Царско село ". ФК Царско село няма да е тематика на диалога му с публицистите, което ни води до мисълта, че ще се приказва главно за ЦСКА. Като знаем какви конференции дава Пенев след раздялата си с тим - клубен и народен, упованията ни са да ври и кипи, да има скандални разкрития и изявления. Филмът постоянно е един...

Да, огромна фигура, легенда като Любо Пенев може да приказва когато и каквото си желае. Стига да е истина, несъмнено. Въпросът е в този момент ли беше времето да се вкарва напрежение към ЦСКА? Точно преди един от най-важните мачове за сезона - реванш с Осиек в Хърватия. " Червените " имат голям късмет да отстранят още веднъж този противник и да играят плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите. Те си го направиха, откакто изиграха супер мач и разрушиха Осиек с 4:2 на стадион " Васил Левски ". С треньор Стойчо Младенов. С Пенев отпред не демонстрираха нищо против Лиепая на " Армията ", а след нулевото тъждество група почитатели нападнаха Стойчо Стоилов и играчите, до момента в който не спираха на приветстват Любослав Пенев.

Та, в случай че ще приказва за ЦСКА и ще прави скандални разкрития, хубаво е някогашният треньор на " армейците " да опише в елементи и за лятната подготовка в Австрия, добила известност у нас след клипа, който се появи от нея. Играчите подвигат тежести, съществени тежести. Така било в огромните европейски тимове. Ок, само че там не го вършат без колани. Пабло Караско да понесе своята отговорност, тъй като ЦСКА продължава да е в отчайваща физическа форма, а травмите не стопират.

Като треньор на ЦСКА Пенев постоянно намираше защо да размаха пръст на публицисти и фотографи. На неуместните въпроси не обичаше да дава отговор. Често водеше монолози. Сигурно и през днешния ден ще е по този начин. Каквото е решил, ще си го каже. Да му олекне. Но да каже за какво при него постоянно има своенравие в играта на " алените " - след мощен мач следва доста слаб подобен. Защо в профил наподобява по този начин, като че ли не може да завоюва футболистите на своя страна? Помним какъв брой изгони от тим преди години, помним срамната преживелица в ресторант " Окото ".

Защо Любослав Пенев постоянно търси някакви вътрешни врагове? Все някой работи против него и тима... Да каже имена! Да каже още предложил ли му е Стойчо Стоилов да си тръгнат дружно, незабавно след случилото се с основния управител след първия мач с Лиепая. И какво е дал отговор той.

И още - желал ли е в миналото уволнението на треньора в школата на клуба Румен Трифонов, ментор на сина на Пенев? Ако е по този начин - за какво?

Виждал ли се е експертът с финансовия покровител на различен тим в алено по време на следващия си престой в ЦСКА и каква е била тематиката на диалог, в случай че се е виждал.

Казвал ли е на управлението на ЦСКА какъв брой е удовлетворен от селекцията и по-късно бил ли е на противоположното мнение пред почитатели?

Любослав Пенев през днешния ден ще приказва. Ок, отново дублирам - той е Любослав Пенев, легендата, може да то прави когато си пожелае. Но да намерения и за ЦСКА, и за почитателите. Които го боготворят. Като виждам настроенията, болшинството от тях в този момент са разочаровани. Защото усещат какво ще последва и знаят, че моментът не е тъкмо преди значимия мач с Осиек.

Но, да не гадаем, да изчакаме, 15:30 часа наближава...
 Любослав Пенев към този момент не е треньор на ЦСКА
Любослав Пенев към този момент не е треньор на ЦСКА

Специалистът си потегля след четири месеца в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР