Днес бившите ни колеги журналисти от БТВ отново се изложиха.

...
Днес бившите ни колеги журналисти от БТВ отново се изложиха.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Барометър България” не е социологическа агенция

Днес някогашните ни сътрудници публицисти от БТВ още веднъж се изложиха. Ама се изложиха така…. с готовност. Както се споделя разговорно – ускориха се и се изплющяха с тропот. За какво приказвам. Днес новинарите от БТВ, които претендират за професионализъм, потвърдиха, че са доста надалеч от нея, като тиражираха информация от нещо, което се споделя “Барометър България” и лъже, че е социологическа организация. Колегите, някогашните, оповестиха нещо, завършено като социология и, дето се вика, интензивно направиха подправена вест.
Ето насладете се на новината на уеб страницата на БТВ.
 Тошко Йорданов:

Сега да обясня на новинарите от БТВ, кои са “Барометър България”. “Барометър България” не е социологическа организация, сътрудници. Не е социологическа организация. “Бармоетър България” има единствено страница във Facebook. Ето вижте страницата.

 Тошко Йорданов:

Само това е по този начин наречения “Барометър България”. Има посочен и уебсайт, само че вижте какво има на уеб страницата:
 Тошко Йорданов:

На уеб страницата им написа – Манометър, точка, бг. Проект на Банкя Аналитика.
Това е уеб страницата на тези, сътрудници от БТВ.
Между другото, манометър е това уредче, което демонстрира какъв брой сте си напомпали гумите с въздух. Колеги новинари от БТВ, съгласно манометъра много са ви напомпали с въздух! Напомпани се оказаха и сътрудници от телевизия България он еър и от всякакви уеб сайтове дето не ги знаех, че съществуват.
Е, сътрудници, евала ви върша на професионализма.
Моля ви отидете в някое село и вижте какво ще каже локалната гадателка, която гледа на фасул и обявете с самоувереност резултатите ѝ.
Със сигурност ще е по-достоверно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР