Днес Audi представи новото A7 Sportback и обяви, че автомобилът ще

...
Днес Audi представи новото A7 Sportback и обяви,
че автомобилът ще
Коментари Харесай

Това е новото Audi A7 Sportback

Днес Audi показа новото A7 Sportback и разгласи, че автомобилът ще бъде разполагаем на пазара в Германия в края на февруари следващата година, като цената му е избрана 67 800 евро за базовата версия 55 TFSI quattro S tronic.

От Audi разясняват, че дизайнът на новото A7 Sportback показва новата стилистика на марката и че самият автомобил поставя нови статдарти в първокласния си клас по отношение на напредничавите технологии. Основните габарити на колата, която е оборудвана с автоматизиран заден спойлер, който се разгъва при достигането на скорост от 120 км/ч, са дължина 4969 мм, ширина 1908 мм и височина от единствено 1422 мм, а междуосието му е 2926 мм.

Луксозният интериор на Audi A7 Sportback е акцентират с напълно цифрова контролно инструментална система, главната част от подфункциите на която могат да се управляват и гласово.

Първоначално, новото Audi A7 Sportback ще се предлага във верися 3.0 V6 TFSI с 340 конски сили и 500 Нм, която ще бъде в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5.3 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване то 250 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР