Днес, 30.09.2020 г., Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен

...
Днес, 30.09.2020 г., Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен
Коментари Харесай

Съдят мъж, пребил служител на наказателен паркинг в София

Днес, 30.09.2020 година, Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт против Румен С. за това, че посредством нанасяне на удари с пестник в региона на лицето на А. Н., му предизвикал лека телесна щета, като действието е осъществено по хулигански подбуди - на обществено място, неуместен и без основателна причина - закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, във вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 11.03.2020 година към 19,00 ч обвиненият Румен С. получил известие от „ Център за градска подвижност “, гр. София, че персоналният му автомобил е бил репатриран и се намира на углавен паркинг в жк. „ Дружба “. Румен С. неотложно тръгнал към паркинга, с цел да търси автомобила си.

На горепосочената дата наказателният паркинг бил обслужван от потърпевшия А. Н., заемащ длъжността контрольор „ Контрол и паркиране “. Около 19,10 ч на работното му място пристигнал Румен С., който без да бъде предизвикан почнал да буйства, да вика и да употребява нецензурни изрази. Той почнал да замахва с ръце през гишето на касиера, а след това да блъска водачите, намиращи се на паркинга, и да ги наскърбява. В този миг А. Н. направил забележка на обвинения, като му споделил да не вика и да не наскърбява. Румен С. му дал отговор с остри обидни реплики и влизайки в офисната част на оборудването го нападнал, като му нанесъл два удара по главата и тила и го съборил на земята. От ударите А. Н. получил травма на лицето, с което му било породено краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота.

Пострадалият подал сигнал на телефон 112 за случилото се. На мястото пристигнали екип на незабавна помощ и полицейски чиновници при 08 РУ-СДВР. Обвиняемият бил арестуван за период от 24 часа по реда на ЗМВР.

В хода на следствието било открито, че Румен С. е осъждан. Спрямо него била взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “. Предстои делото да продължи в съда, оповестяват от пресцентъра на Софийска районна прокуратура
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР