Днес, 3 октомври 2018 г., Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем

...
Днес, 3 октомври 2018 г., Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем
Коментари Харесай

Задържаха за срок от 72 часа 74-годишния стрелец от Раковски

Днес, 3 октомври 2018 година, Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен С.Г., на 74 година, за това, че е направил опит съзнателно да умъртви другиго /33-годишен мъж/ – закононарушение по член 115 във вр. член 18 алинея 1 от Наказателния кодекс, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

До момента е открито, че на 2 октомври 2018 година, край гр. Раковски, обвиненият С.Г. е прострелял с огнестрелно оръжие 33-годишен мъж, след зародило спречкване посред им. Пострадалият е бил откаран в болница в гр. Пловдив, където му е оказана незабавна здравна помощ.

Обвиняемият С.Г. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив, в рамките, на които ще се реши за внасяне на искане в съда за взимане на за мярка за неотклонение „ арестувана под стража “ по отношение на обвинения.

Разследването по случая продължава. Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което С.Г. е упрекнат, е „ отнемане от независимост “ от 10 до 20 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР