Днес, 22 май, започна изграждането на хипермаркет „Практикер“ във Враца.

...
Днес, 22 май, започна изграждането на хипермаркет „Практикер“ във Враца.
Коментари Харесай

Собственикът на Практикер: Идваме във Враца, защото тук има работеща община

Днес, 22 май, стартира построяването на хипермаркет „ Практикер “ във Враца. Той ще предложи на жителите на града и покрайнината богат подбор от над 50 хиляди продукта за дома и градината. На налични цени клиентите ще могат да закупят артикули на водещи международни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.
Oще на 23 април само BulNews.bg заяви, че обектът ще отвори във Враца. Днес публично първа копка направиха кметът на общината Калин Каменов и ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг “ Тодор Белчев, откакто бе обслужен церемониален водосвет.
„ Решихме да създадем магазин във Враца, тъй като тук имаме една добре работеща община. В знак на признателност за добре свършената работа от страна на общинския екип, ние взехме решение да подарим на града една нова и съвременна детска площадка. С господин Каменов обсъдихме мястото и е въпрос на време тя да бъде построена “, сподели Тодор Белчев
„ Практикер “ – Враца ще бъде ситуиран на бул. „ 2-ри юни “, против Химко, в съседство с хипермаркет „ Технополис “. Така клиентите ще могат да едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, с цел да създадат дома си по-красив, удобен и комфортен. Новият хипермаркет ще даде опция на потребителите елементарно да прегледат и открият това, което им е належащо, с цел да сътворят или обновят своите мечтани дом и градина. Стремежът на компанията е те да пазарят в светла и приятна конюнктура и да получават деликатна и професионална консултация,
Сградата на „ Практикер “ – Враца ще заема повърхност от близо 7500 кв.м. Търговската зала ще се простира на близо 5000 кв.м., а за облекчение на посетителите ще бъде построен безвъзмезден паркинг със 125 паркоместа, обвързван с паркинга на „ Технополис “. Главен реализатор на плана е компания „ Автострой “ ООД. Очаква се новият хипермаркет да посрещне пътвите си клиенти при започване на идната година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР