Днес, 22.11.2020 г., дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура привлече

...
Днес, 22.11.2020 г., дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура привлече
Коментари Харесай

Задържаха за срок до 72 часа четирима обвиняеми за взломна кражба в столицата

Днес, 22.11.2020 година, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност четирима обвинени – Н. С., Ю. С., М. Ц. и И. Г., за осъществена от тях взломна кражба.

Четиримата са упрекнати в това, че на 22.11.2020 година, към 01,30 ч., в гр. София, ж.к. „ Иван Вазов “, в съучастничество с неустановено все още лице, посредством потребление на техническо средство са разрушили патрон на входна врата на жилище и са лишили непознати движими движимости – бижута и парична сума от 400 лв., благосъстоятелност на жена, която все още на осъществяване на закононарушението не се е намирала в жилището си. Сигнал до органите на реда са подали съседи на потърпевшата.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителите, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на Н. С., Ю. С., М. Ц. и И. Г. за период до 72 часа. Предстои да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на всеки от тях.

В хода на акцията по задържането на обвинените, същите са оказали опозиция на органите на реда, като е зародил случай, при който полицейски чиновник е бил улучен със стоп патрон в крайници от собствен сътрудник.

Пострадалият е настанен в болнично заведение, без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР