ДКЦ Чайка“ представи разкриването на две изцяло нови практики: Звено

...
ДКЦ Чайка“ представи разкриването на две изцяло нови практики: Звено
Коментари Харесай

Първо във Варна: ДКЦ Чайка“ разкри кабинет за сестринска грижа

ДКЦ " Чайка “ показа разкриването на две напълно нови практики: " Звено за независима сестринска грижа “ и " Звено за независима акушерска грижа “.

От години се следят проблеми в следболничното лекуване на пациенти. Много от тях изпитват усложнения да посещават медицински експерти, заради понижена пъргавина. Налице е голямо търсене  на сестрински  грижи. Към момента липсваше  одобрена процедура и сходна услуга не се  оферираше от лечебните заведения.

" Горди сме да заявим, че ние от ДКЦ " Чайка “ сме първото лечебно заведение в страната със независима сестринска грижа. Нашата цел е да предоставим качествени сестрински  грижи на пациенти със здравословни  проблеми в извън  хоспитализационен интервал, чрез домашни визити и дежурен кабинет.

Екип от високо квалифицирани медицински сестри ще прави всевъзможен тип медицински грижи – услуги предлагани от груповата сестринска процедура и по лекарско предопределение. За грижата на дребните пациенти ще се грижи детска здравна сестра ", оповестяват от лечебното заведение. 

" Звено за независима сестринска грижа “ или в резюме " Сестрите “, оказват медицински грижи за лежащо заболели и мъчно преносими пациенти. Обработка на рани и слагане на характерни превръзки. Въвеждане на лекарствени артикули и инфузионни разтвори по лекарско предопределение. 

Наред с това разкрихме и " Звено за независима акушерска грижа “, което да образова и поддържа бъдещите майки. Записаните в женска консултация могат да разчитат на непрекъснатата поддръжка на нашия екип от акушерки.

Работно време на кабинета:

Делнични дни: от  17:00 ч. до 20:00 ч.

Събота и неделя: от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Възможност за гъвкаво работно време съгласно потребностите на пациента по предварителна спогодба на телефон: 0897 435 018

Работно време при посещаване в дома: Всеки ден в това число събота и неделя.  С предварителна уговорка на телефон: 0897 435 018

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР